Celoročne obývateľná chata Zlaté Moravce

Celoročne obývateľná chata Zlaté Moravce

0,- €

Štát: Slovensko
Okres: Zlaté Moravce
Mesto: Zlaté Moravce

Vlastníctvo: osobné
Druh: Chata - novostavba
Typ: predaj - exkluzívne


V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkam na predaj celoročne obývateľnú chatu s veľkou terasou, ktorú je možné otvoriť alebo uzatvoriť veľkými potálovymi oknami. Je postavená na pozemku s rozlohou 479 m2.
Konštrukčne je riešená ako drevostavba s drevenou konštrukciou, zvonku obložená drevom, zaizolovaná minerálnou vlnou a zvnútra obložená drevom. Strecha je plechová, okná sú plastové dvojsklá.
Dispozične pozostáva z dolnej časti, kde sa vchádza z terasy, kuchyne, kúpeľne a obývačkovej časti odkiaľ je možné vojsť do pivnice aj do záhrady. Ďalej sa tu nachádza drevené schodisko vedúce do podkrovnej spacej časti s balkónom. Je napojená na mestský vodovod, elektrinu a odkanalizovanie je zabezpečené žumpou s objemom min. 10m3. Kúrenie je zabezpečené pieckou na drevo. Vodu ohrieva elektrický bojler umiestnený v priestrannej pivnici pod chatou. Na terase sa nachádza šamotová pec s otočným grilom. Toto vybavenie ju teda predurčuje nie len k víkendovému sezónnemu užívaniu, ale aj k celoročnému bývaniu, prípadne k prenajímaniu formou AIRBNB. Na pozemku sa nachádza tiež študňa, a konštrukcia pre hojdačky. Chata je kúpou okamžite k dispozícii. Info o cene v RK. Energetický certifikát nie je. V pešej blízkosti sa nachádza polyfunkčný objekt Zlatňanka s potravinami, drogériou, vlaková stanica a balíkobox.

Toto miesto ponúka možnosti trávenia voľných chvíľ v blízkosti Topoľčianok (park, zámok, národný žrebčín, rybárčenie), Loviec s jedinečnou zubrou oborou a povestného pohoria Tribeč. Mesto Zlaté Moravce sa nachádza 12 min. po diaľnici od krajského mesta Nitra s ďalšími možnosťami kultúrneho, alebo športového vyžitia.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Počet poschodí2
Počet izieb2
Rozloha pozemku479 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti